Photos

Description

Vegla Pune, Supermarket Ushqimor, Bar-Kafe. Paisje bujqësore nga Brendet më të mira botërore dhe sipas kërkesave të Klientëve dhe të Fermerëve. Ushqime, Pemë dhe Perime me çmimet më të mira në treg, si edhe një Bar-Kafe pranë freskisë së lumit, për një udhëtim të këndshëm me momente të paharrueshme. AGRODRINIA: Një kompani mjaft e njohur, dhe në Toplistën e kompanive të vendosura në aksin Prizren-Gjakovë.

Visited 831 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: