Photos

Description

Tregtim me Shumicë dhe me Pakicë të Inputeve bujqësore dhe blegtorale. Farëra, Plehëra kimike, Pesticide dhe të gjitha në Tregun shqiptar me çmime mjaft konkurruese, si edhe me një Cilësi dhe Standard europian. AGROALKO SH.P.K: Një skuadër miqësore dhe profesionale, Kujdes dinamik ndaj klientelës, Bashkëpunim me kompani të mirënjohura EU, Asistencë dhe, padyshim një nga bizneset më të suksesshme shqiptare të kësaj fushe. Gjendet në Toplistën e kompanive të këtij lloji, Shumicë dhe Pakicë, Ju mirëpresim !

Visited 1301 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: