Photos

Description

Themeluar prej 1968 zotëron: Fabrikën e Kabllove elektrike; Linjën e Përpunimit të Mermerit; Fabrikën e përpunimit të Qumështit dhe Fermën ”AFION”. Është një kompani e Stilit perëndimor, dhe shfaqet në treg me Produkte mjaft cilësore, si edhe me Çmime të arsyeshme. Cilësi e lartë, Skuadër e përkushtuar, Standard, Një pikë referimi për klientelën, dhe gjendet padyshim në Toplistën e kompanive në Qarkun e Prizrenit.

Visited 1193 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: