Photos

Description

ADOR RESORT M.G: 10 ( dhjetë ) Dhoma në Total, prej të cilave 5 ( pesë ) Dhoma dopio, 4 (katër) Dhoma treshe, dhe 1 ( një ) Dhomë katërshe, që të gjitha të Standardit Europian. Një ambjent i jashtëm fantastik, me Design dhe Gjelbërim, me Park lojërash për Fëmijë, me Pishinë dhe Bar-Piceri. Sallë Eventesh me Kapacitet 290 Persona, Mbreslënëse dhe Unike për nga lloji i saj. Po kështu, në shërbim të klientit edhe Restorant dhe Bar Tarraca, ku ofrohet ambjent për Koktej, Party, Festa, etj. ADOR: Profesionalizëm, Turistë Vendas dhe të Huaj mjaft të kënaqur, Cilësi e lartë shërbimi, dhe Çmime konkurruese, Ju mirëpresim !

Visited 773 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: