Photos

Description

Një qendër tregtare e veshjeve dhe Më e madhja në qytet. Ekskluzivitet i LTB-së për qarkun e Dibrës dhe mjaft produkte të tjera cilësore, si edhe Oferta të shumta në dinamikë. Veshje për çdo stinë, Cilësi, Standard, Çmime mjaft të mira dhe një klientelë besnike gjithnjë e në rritje. ”Adistar”- Gjendet në Toplistën e Co. dibrane.

Visited 778 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: