Photos

Description

ADC – ALLUSHI DENTAL CENTER: Një Superklinikë dhe, me Parametrat e një Qendre moderne dentare. Shërbime me Standard si: Terapi; Ortopedi-proteza & ura; Ortodonci-drejtim me broketa gjermane dhe me metodën e padukshme; Kirurgji dhe ku shërbehet me profesionalizëm në ekstraksione të vështira, kistet, shtimet kockore me kockë artificiale me PRF që merret me gjakun e vetë pacientit, formohet membrana; Implantologji e nivelit të lartë dhe me garanci-një zëvendësim i dhëmbëve me implante cilësore; Proteza dhe Ura porcelani. Trajtohen gjithashtu sëmundjet e dhëmbëve, të Kavitetit të gojës, patologjitë e regjonit O.M.F, Zbardhim profesional me llampë, Etj. ALLUSHI DENTAL CENTER: 4 ( Katër ) salla terapie, 1 ( një ) sallë kirurgjie, korrektesë për çdo afat dhe kërkesë të pacientit, staf miqësor, Teknologji dentare e fjalës së fundit dhe Çmime shumë të mira.

Visited 928 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: