Photos

Description

Me qendër në Fushë-Krujë, “TOTO Sh.p.k” u themelua në 94′, dhe sot shkëlqen në Tregun shqiptar me tërë performancën e vet. Eshtë fabrika më moderne në tërë qarkun e Krujës në përpunimin e gurit, mermerit dhe granitit. Ofrojmë mermer dhe granit nga vendi, dhe nga e gjithë bota. Teknologjia e fundit në prodhim mundëson realizimin e ideve, fantazisë dhe projekteve tuaja personale dhe profesionale. “TOTO Sh.p.k”: Cilësi e Lartë, Përkushtim i vazhdueshëm, Standard, Korrektesë, Besueshmëri, Profesionalizëm, Çmime mjaft konkurruese, Ju mirëpresim !

Visited 1247 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: