Photos

Description

‘’VILNIK MOTORS”: Është padyshim Servisi më modern dhe më bashkëkohor në Tiranë, si edhe së fundmi një nga Qendrat më të mëdha të Shitjes dhe Dhënies me Qera të Makinave. ‘’VILNIK MOTORS’’: Servis i Autorizuar, Elektroauto, Testim gazrash, Larje injeksioni, Larje kataliti. “VILNIK MOTORS”: Diagnostikim automjetesh, Elektroauto, Motorrike, Xhenerike, Konvergjencë, Bankoprovë frenash, Kontroll falas me kompjuter i makinës tuaj, Asistencë teknike. ‘’VILNIK MOTORS’’: Shitje makinash Gjendje dhe me Porosi, Shumëllojshmëri zgjedhjesh, Karrotrec, Çmime shumë të mira. Një mori shërbimesh me Standard, Teknologji e përparuar, Staf miqësor dhe professional, dhe gjendet në Toplistën e kompanive më të mira shqiptare. TË DHËNA SPECIFIKE: SERVIS: 068 40 25 102, MAKINA ME QERA: 067 500 46 46, KARROTREC: 068 40 25 102, SHITJE MAKINASH ( GJENDJE dhe POROSI ): 067 500 46 46, Ju mirëpresim !

Visited 1218 times, 7 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

ELTON REDI AUTOGAS

+355 68 29 96 183

Tek Mbikalimi i Fushë-Krujës, Albania

ELTON REDI AUTOGAS: Impjante Gazi për të gjitha llojet e makinave. Garanci e ofruar deri në 5 ( Pesë ) Vite dhe padyshim që është Lider i Cilësisë në Tregun shqiptar.Lexo më shumë

ZEQJA AUTO

+355 69 20 78 910, +355 69 20 95 558

Autostrada Lezhe-Tirane, km 1, Ishull shengjin, Lezhe 4501

Shërbime cilësore të tilla si: Ndërrim vaji i Kambios automatike me pajisje, Ndërrim dhe kodifikim i paketave të Kambios automatike Mercedez – Benz – Kodi SCN. Pastrim Filtër partikular, Pastrim Sistemi i Injeksionit, Sisteme kondicionimi, Etj.Lexo më shumë