Photos

Description

Një kompleks shërbimi i nivelit të lartë, dhe me çmime shumë të mira. I lançuar në treg, që nga viti 1994, ofron cilësi, standard, përkushtim, profesionalizëm ndaj klientit, duke u bërë kështu një Emër mjaft i dashur për klientelën në Lushnjë dhe më gjerë. Gatime të shijshme me bazë byrekun dhe gatimin e byrekut të ngritur në art. Bar, Bar në lulishte, Restorant me gatime tradicionale, Pastiçeri, Arredim neoklasik, Shumë gjelbërim, Relax, Parkim, Staf profesional, Ambjente familjare. Vila ”MET ÇELA”: Zgjedhja juaj më e mirë në çdo stinë të vitit !

Visited 1173 times, 5 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

BRILANT RESTORANT

+355 68 40 10 702

Patok - Laç - Albania

Një restorant antik, jo vetëm në arredim, por edhe në koncept dhe në stil. I vendosur në Patok, në një nga zonat më atraktive në vend, rrezaton cilësi, standard, kujdes dinamik ndaj klientelës.Lexo më shumë

CIALDA – Pastiçeria dhe Gelateria

+355 69 20 55 470

Rruga Taulantia, Durrës, Albania Lagjja 13, Plazh Golem, Durrës - Albania

Ëmbëlsira me teknologji italiane, Produkte të kripura, Çokollata Pernigotti, Akullore Cialda dhe Cialda Katering. Pasion dhe saktësi në përzgjedhjen e lëndëve të para dhe vëmendje në detaje.Lexo më shumë