Photos

Description

Një biznes lider në fushën e ndërtimit. Infrastrukturë urbane dhe Shërbime ndërtimore. Makineri të cilësisë së lartë, Gërmime specifike për themele të sigurta dhe Standarte të larta. Ujësjellës gjithashtu, Kanalizime, Izolime, Konstruksione metalike, Sisteme kapot, etj. Punë plot standard si tek: Hotel Palace ( Amadeus Group ); Fabrika e çimentos ”TITAN”; Vila luksoze në SAUK; Izolime në spitalin amerikan; Kapanone të ushtrisë shqiptare; Aksi Levan-Tepelenë… Në Burrel, Tiranë, Sarandë dhe së fundmi po shkëlqen me tërë fuqinë e saj tek Projekti ndërkombëtar i gazit TAP në Bilisht.

Visited 724 times, 4 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

N.T.P BAJRAMI

+383 44 323 775

Dardani, Ferizaj, Kosovë

Është padyshim kompania më e specializuar në Aksin Ferizaj – Gjilan, për Prodhimin e Rrjetave metalike, Prodhim Fer Traj, dhe kjo në shkallë mjaft të madhe.Lexo më shumë

DURIM SHPK

+355 67 20 49 291 dhe +355 67 20 49 293

Vorë - Tirana - Albania

Matje dhe Realizim të projekteve në terren, Projekte falas, Specialistë vendas dhe të huaj për montime industriale, në hotele, spitale, shkolla.Lexo më shumë

ARJEIL

+355 ( 0 ) 68 20 12 100 dhe +355 ( 0 ) 68 20 13 100

Bulevardi Blu, nr 622 Kamëz, Tirana, AL

Tuba betoni – Arjeil Concrete Pipes Albania. Prodhim me shumicë dhe sipas porosive. Pjesmarrës në veprat inxhinierike kudo në Shqipëri si në : Autostrada, Hidrocentrale, Projekti TAP, etj .Lexo më shumë