Photos

Description

Xhirime dhe Montazhe HD, Xhirime me Drone, Fotografi profesionale, Videoklipe, Spote publicitare. Një investim i madh teknologjik, Një skuadër profesionale dhe Mjaft punë të kryera – Unike dhe të papërsëritshme. Përkushtim i vazhdueshëm, Standard i lartë dhe Çmime shumë të mira.

Visited 1045 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

BOTIMET POLIS

+355 68 22 36 949

Tirana, Albania

Libra artistikë dhe shkollorë. Konsulencë profesionale për shqyrtimin dhe redaktimin e librave. Trajnim profesional dhe i përvitshëm i edukatoreve dhe afishim i kurrikulës së re të arsimit parashkollor. Seminare dhe takime trajnuese, në të gjithë Shqipërinë dhe në Kosovë.Lexo më shumë

KONSULENCEMARKETING

+355 68 20 68 654 dhe +355 68 52 22 800

Tirana, Albania

Një skuadër novatore dhe me fokus marketingun. Leksione dhe Praktika marketingu, Botimi periodik luksoz ”Albanian Marketing”, Konsulencë, Testim i tregut, Përgatitja dhe Shpërndarja në mbarë tregun shqiptar e Katalogut, Fletëpalosjes apo Teksturave promocionale të biznesit…Lexo më shumë

F & M REKLAMA

+355 68 40 65 195 dhe +355 68 40 65 194

Rruga ''Gjergj Legisi'', Ish rrethi i doganës, Pranë Adidas Outlet

Tabela ndriçuese, Printim në baner, Printim në adeziv, Germa 3D, Karburante, Tabela me alukobond, Punime led, Totem billboard, Veshje makine, Stenda promocionale, Sinjalistikë e brendshme, Artikuj promocionalë, Skenografi, Punime me Plexiglas, Brandime fasadash, Tabela në seri, Letër murale, Printim në…Lexo më shumë