Photos

Description

Parvaze dritaresh për shtëpi, vila, pallate, godina civile, industriale apo biznesi. Granit për bango kuzhine, Kabina dushi, Veshje murale, Cilësia më e lartë në treg. RIU MERMER: Mermer, Granit, Pllaka guri, Çdo gjë me porosi dhe në Shije të plotë me kërkesat e klientelës. RIU MERMER: Luksi në ambjentet tuaja të punës apo të biznesit dhe Çmime mjaft konkuruese.

Visited 1556 times, 7 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

DRURI SHQIP

+355 69 20 39 878 dhe +355 67 20 17 433

Rruga e Elbasanit, Km 5-të, Tirana - Albania

Ndërtime dhe Çati druri të cilësisë së lartë. Punë të kryera që nga Qendra e Tiranës e deri në Skajin më të largët të Shqipërisë. Standard, Përkushtim, Profesionalizëm dhe Asistencë-Realizim projektesh në afat.Lexo më shumë

DEKOR – LR

+383 49 618 476

Magjistralja Prizren – Gjakovë, Krushë e Vogël, Kosovë

Një biznes i RI në treg por me shumë perspektivë. Mermer – Granit dhe Përpunim i Qeramikës për Shtëpi, Rezidenca, Bar-Restorante, Hotele, Njësi afariste, Godina civile, private dhe shtetërore.Lexo më shumë

IDEAL KAMINA

044 124 992

Magjistralja Prishtinë-Shkup, Kosovë

Eksperiencë në treg që prej vitit 2003, duke ofruar Oxhakun me cilësinë më të lartë dhe të cilin e keni ëndërruar. Çmime të volitshme, Standard, Asistencë.Lexo më shumë