Photos

Description

Rafte metalike për Markete, Supermarkete, Kapanone. Cikël i mbyllur që nga projekti në letër, ndërtimi dhe mirëmbajtja në terren dhe garanci absolute. Shërbim piruna, Shërbim piatoforme, Skela, Etj. Ofrojmë shitje, Japim me qera, si edhe Vlerësojmë raftet tuaja. Eksperiencë, Staf profesional, Asistencë, Punë të kryera në kohë dhe me cilësi në të gjithë Shqipërinë. Partnerë kredibil si: POTI s.r.l, Coop Emiliana, Montaggi – Bologna – Italy, Etj. POTI Shpk: Lider në tregun shqiptar.

Visited 1006 times, 4 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

XHETI-DEKOR

044 714 425 dhe 044 526 255

Ferizaj, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Kosovë

Parmakë, Rrethoja, Dyer rrëshqitëse, Reklama, Kopshte, Terraca, Dyer automatike, Dyer oborri, Cilindera metali, Tenda dielli. Një ekip profesional, i gatshëm për të përmbushur në kohë çdo porosi tuajën, dhe kjo me një cilësi të admirueshme.Lexo më shumë

PIRRAÇI U-6

+355 68 40 00 379 dhe +355 68 90 03 777

Prodhimi - Kamëz - Tiranë dhe Zyrat në Godina ''Sun Tower'', Rruga e Kavajës, Tirana - AL

Është padyshim lider në tregun shqiptar. Konstruksione metalike, Vepra inxhinierike, dhe kjo kudo në Shqipëri, madje edhe në Kosovë.Lexo më shumë

KUK COMMERC

+383 44 277 006

Rruga William Walker, Prizren 2000, Kosovë

Fabrika më e madhe në qarkun e Prizrenit për përpunimin e metalit. E lançuar në treg, që prej vitit 1974, sot shkëlqen me tërë performancën e saj. Material kualitativ, Design, Skuadër e mirëtrajnuar, çmime të volitshme.Lexo më shumë