Photos

Description

Bar, Restorant, Një supersallë imperiale për Eventin tuaj. Arkitekturë dhe Design, Investim gjigand, Gjelbërim, Parkim pa limit, Staf miqësor dhe profesional. NAFRON: Një rrezatim cilësie në Botën e madhe të biznesit.

Visited 740 times, 6 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

EIFFEL KOMPLEKS

048 200 387 dhe 068 22 25 027

Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7-të, Albania

Bar, Restorant, Arredim neoklasik, Sallë mbretërore për dasmën apo eventin tuaj, Pishinë 2000 metër katror, Gjelbërim, Panoramë, Parkim pa limit.Lexo më shumë

HOTEL KORABI

+355 69 20 70 107 dhe +355 68 26 11 436

Bulevardi ''Elez Isufi'' Turizmi, Peshkopi, Dibër, Albania

Hotel dhe Apartamente për turistët vendas dhe të huaj, Organizime të ndryshme dhe Evente. Bar brenda dhe Bar në verandë, Ëmbëltore, Kënd lojërash, Free wirless, Standard, Gjelbërim, Parkim.Lexo më shumë

VATHI Kompleks

+355 69 87 77 037

Rruga e Krujës, Fushë-Krujë, AL

Një Kompleks i Nivelit të Lartë dhe Një pikë e fortë referimi për klientelën. Bar Neoklasik, Bar në verandë, Restorant me gatime tradicionale dhe europiane, Organizime të Eventeve mbreslënëse si: Dasma, Ditëlindje, Gëzime familjare dhe shoqërore, Etj.Lexo më shumë