Photos

Description

Një kompani Lider në tregun e Kosovës sa i takon Cilësisë absolute dhe Produkteve që distribuon. Staf kryengritës, Garanci, Database për klientët dhe kujdes dinamik mbi çdo punë të kryer, Shumë marka europiane dhe Ekskluzivitet i ”SYRON”. Është NR 1 në aksin Prizren – Gjakovë dhe një shembull pë t’u ndjekur nga të gjithë. Përkushtim – Punë të kryera në afat – Klientë të kënaqur nga Kosova dhe Shqipëria.

Visited 887 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

AUTOSALLON PRISHTINA

044 405 777

Magjistralja Prishtinë-Shkup, Çagllavicë, Gracanicë - Kosovë

Shitje dhe Blerje e veturave, si edhe transport nga Europa në Kosovë dhe anasjelltas. Veturat tona janë rehatia e vozitjes suaj. Është padyshim një nga bizneset më kompetitivë në Kosovë dhe një Pikë e fortë referimi për klientelën.Lexo më shumë

AUTOBLEVIS

+355 69 20 22 666

Autostrada Tiranë-Durrës, Pranë Mbikalimit të Fllakës - Albania

Autosallon dhe Pjesë këmbimi për makina. Ekspozitë 3000 metër katror me Makina dhe çmime mjaft të mira. Magazinë 1000 metër katror me pjesë këmbimi origjinal dhe ku do gjeni zgjidhje të sakta e të sigurta.Lexo më shumë

SERVIS VASILI – LAND ROVER

068 37 71 777 ose 069 77 77 792

. Nacionale Kamëz-F.Krujë, Albania

Një servis i nivelit europian dhe që ofron: Kthime timoni, Shërbime xhenerike, Riparime të motorit, Riparime Kambio Automatike dhe Manuale, si edhe Shndërrime të makinave për jashtë rrugës – offroad.Lexo më shumë