Photos

Description

Një superkompleks në shërbim të klientelës. Bar, Restorant, Piceri, Hotel, Parkim dhe mjaft shërbime të tjera. Përkushtim, Skuadër miqësore, I frekuentuar edhe nga turistët nga Kosova. Në fakt, është vendi ideal për të pushuar.

Visited 678 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

HOTEL ESTRADA

044 208 848 dhe 049 501 500

Magjistralja Prizren - Suharekë, Km 7-të, Kosovë

Panoramë, Cilësi, Standard, Arkitekturë, Staf profesional, Dhoma me TV Satelitor, Minibar, Hidromasazh, Air conditioned, Internet, Sallë për eventin tuaj, Parkim pa limit.Lexo më shumë

KËSHTJELLA KONTI

+355 ( 0 ) 69 20 60 484

Rr. Nacionale Tiranë-Durrës, kthesa e Arbanës, Vaqarr km 2-të, AL

Ju presim për të ndarë gëzimet me ne ! Shijoni luksin e vetëm dhe historinë që ju ofron qëndrimi në kështjellë.Lexo më shumë

JURGEN KOMPLEKS

+355 ( 0 ) 69 20 61 594 dhe +355 ( 0 ) 69 40 45 455 dhe +355 ( 0 ) 69 79 00 706

Rr. Dajtit, Tirana, AL

Ambjente gjigande, Mobilim modern dhe Popullor, Panoramë e mrekullueshme, Sallë mbretërore eventesh, Pishinë në mes të gjelbërimit.Lexo më shumë