Photos

Description

Marka të njohura të Qeramikës italiane, Cilësia më e Lartë në treg, Standard, Shumëllojshmëri, Përkushtim, Showroom gjigand, Çmime mjaft të mira dhe Gjendet në Toplistën e Kompanive të Kosovës.

Visited 649 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

EMIGRES

+355 68 90 400 70 dhe + 355 68 60 57 999

Emigres, Autostrada Tiranë - Durrës, Km 11-të, Albania

Eksperiencë 20 Vjeçare në treg. Ekspozitë 6200 metër katror. Kualitet, Fortësi, Jetëgjatësi.Lexo më shumë

BENDI

+355 69 20 98 965

Autostrada Tiranë-Durrës, Km 1-rë, Pranë Digitalb, Tirana - Albania.

Stili më i mirë për çdo banjo. Prodhim produkte Hidrosanitare, Vaska – Me / Pa hidromasazh, Pllaka dushi, Kabina dushi. Produkte të tjera: Bolierë, WC, Bide, Lavamanë, Lavapjato, Mishelatorë, Kosha dhe Kaseta plastike.Lexo më shumë