Photos

Description

Tenda dielli, Çadra plazhi dhe Promocioni, Çadra për Bar-Restorant, Tenda Gazebo, Tenda klasike, Tenda me ndriçues, Tenda me vela, Tenda parkingu, Tenda për oborr, hotel, resort dhe Lokal arkitektural. Konstruksione metalike si Kalçeto, Komplekse sportive, apo Ndërtime të fushave të futbollit. ALBAJRAK: Cilësia dhe Çmimi më i mirë në tregun shqiptar. Punë të kryera plot standard dhe në të gjithë Shqipërinë.

Visited 866 times, 5 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Listings

‘’A.TOTO’’ sh.p.k

+355 68 20 25 709
+355 68 20 62 811

Rruga Nacionale Fushë Krujë – Laç, Km 2-të, Fushë – Krujë, AL

Me qendër në Fushë-Krujë, “TOTO Sh.p.k” u themelua në 94′, dhe sot shkëlqen në Tregun shqiptar me tërë performancën e vet. Eshtë fabrika më moderne në tërë qarkun e Krujës në përpunimin e gurit, mermerit dhe granitit.Lexo më shumë

VENKONAIR

+355 68 20 42 413 dhe +355 69 70 700 36

Superstrada Lezhë - Tiranë, Km 10-të, AL dhe Rruga dytësore Tiranë - Durrës, Përballë City Park - Albania

Kompani lider në fushën e Aspirim – Kondicionimit. Eksperiencë dhe Staf profesional. Ofron zgjidhje të sakta në Projektim & Instalim të sistemeve të aspirimit, kondicionimit, ngrohjes, akumulimit të lagështirës, filtrimit të ajrit, etj.Lexo më shumë

RIU MERMER

+355 68 40 71 395 dhe +355 69 21 73 280

Afër Top Chanel, Mëzez, Tirana - Albania  

Parvaze dritaresh për shtëpi, vila, pallate, godina civile, industriale apo biznesi. Granit për bango kuzhine, Kabina dushi, Veshje murale, Cilësia më e lartë në treg.Lexo më shumë