Listing

VILNIK MOTORS

+355 68 40 25 102 dhe +355 67 50 04 646

Vaqarr - Tirana - Albania

Diagnostikim automjetesh, Elektroauto, Motorrike, Xhenerike, Konvergjencë, Bankoprovë frenash dhe Garanci 1-Vjeçare mbi shërbimet tona. ”Magneti Marelli” – Servis i autorizuar, Elektroauto, Testim gazrash, Larje injeksioni, Larje kataliti. Kontroll falas i makinës tuaj me kompjuter dhe asistencë teknike në dinamikë.Lexo më shumë

BAR HOTEL ‘’ALPET’’

+355 68 50 90 385

Kamëz-F.Krujë, Tek ‘’Kthesa e Valiasit’’, Tirana, Albania.

BAR HOTEL ‘’ALPET’’: Një SuperKompleks në Shërbim të Klientit. Bar brenda, dhe Bar Panoramik në Verandë. BAR HOTEL ‘’ALPET’’: Hotel dhe Dhoma cilësore sipas Standardit, Pishinë Gjigande dhe Bar në Pishinë, Kamarierë dhe Punonjës mjaft miqësor dhe Profesional, Një Drejtues vizionar dhe motivues, Gjelbërim, Qetësi, Relax, Parkim …Lexo më shumë

Luzi 3b

+355 68 20 64 309

Kavajë-Rrogozhinë, Km 12-të, Kalush, Gosë, Kavajë, AL.

”Luzi 3b”: Prodhim Cilësor mobiljesh. Dyer dhe Dritare në dru masiv ; Dyer dhe Dritare në dru dhe alumin. Prej 3 (tre) brezash në këtë profesion “Luzi 3b” shkëlqen në tregun shqiptar si një kompani nacionale dhe plot kredibilitet.Lexo më shumë

MAKINA ME QERA ‘’MARIO & ANDRI’’

+355 69 73 27 889

Lezhë-Tiranë, Km 2-të, Albania.

Makina me Qera ”MARIO-ANDRI”: Një biznes me fokus shërbimin cilësor ndaj klientit. Ofrojmë Makina me Qera dhe, në një gjendje teknike mjaft të mirë, me Kambio manuale dhe automatike, në varësi të dëshirave të klientit.Lexo më shumë

AL CASA VERANDA HOTEL

+355 68 67 73 906

Mëzez, Afër Top Channel, Tirana, Albania.

Një Hotel krejtësisht i RI, dhe një Risi në tregun metropolitan të shërbimit. 10 ( Dhjetë ) Dhoma të mirëmobiluara sipas Standardit, Cilësi, Arredim neoklasik, Design, Staf miqësor dhe Çmime konkurruese.Lexo më shumë

DUROPLAST NDREU

+355 68 21 21 779

Rruga Demokracia, Kamëz, Tirana, Albania.

DUROPLAST ”NDREU”: Një biznes gjithnjë e në Avangard, dhe në plotësim të pritshmërive më të mira të klientelës. Prodhim dhe Montim cilësor i: GRILA, QEPENA, PORTA XHAMI, DYER ME PALOSJE, VETRATA, DRITARE ALUMINI.Lexo më shumë

ELTON REDI AUTOGAS

+355 68 29 96 183

Tek Mbikalimi i Fushë-Krujës, Albania

ELTON REDI AUTOGAS: Impjante Gazi për të gjitha llojet e makinave. Garanci e ofruar deri në 5 ( Pesë ) Vite dhe padyshim që është Lider i Cilësisë në Tregun shqiptar.Lexo më shumë

EURO ABI

+383 ( 0) 49 40 50 40

VITI – FERIZAJ – PRISHTINË, Kosova.

EURO ABI sh.p.k: Është padyshim një nga Bizneset më të Rëndësishme të Kosovës dhe që vepron në treg plot Reputacion dhe Besueshmëri.Lexo më shumë

FITIMI-F sh.p.k

+383 ( 0) 49 897 787

Landovica, Kosova.

FITIMI – F: Një biznes mjaft i suksesshëm dhe kompetitiv në Fushën e ndërtimit, lyerjes dhe rikonstruksionit. Depo me shumicë dhe pakicë e Llaqeve, Ngjyrave, Fasadë Stiropor, Vegla pune, si Punimi i punës me dorë, etj.Lexo më shumë

AIzaSyAw1VyASSqnkJWeE0AmBJZkue19OqQjLfQ