Photos

Description

Është padyshim qendra më e madhe tregtare në qytetin e Peshkopisë. Magazina, Parking, Supermarket – Conad & Globe – Dyqane të ndryshme, Produkte të çertifikuara, Ambjente argëtuese për fëmijë, Verandë çlodhëse, Bar, Restorant me arredim neoklasik, Piceri, dhe Vendi ideal për Blerje & Argëtim. ”Eiba”: Gjigandi dibran i shërbimit

Visited 2007 times, 7 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: