Photos

Description

Bar – Kafe, Bar në verandë dhe në lulishte, Restorant, Gatime tradicionale, Gjelbërim dhe Parkim. Një investim i madh në shërbim të klientit dhe Çmime fantastike. Transport drejt llixhave, Dhoma dyshe, familjare dhe të mirëmobiluara.

Visited 1006 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: