Photos

Description

Pajisje për Servise, Lavazhe dhe Gomisteri – Të reja dhe të përdorura. Produkte të cilësisë së lartë, Garanci, Kualitet dhe Lider në treg. Ekskluzivitet i Markave ”SICE” dhe ”WERTHER International s.p.a” për Shqipërinë. Klientë në çdo qark të vendit dhe Kujdes dinamik mbi çdo produkt . HENDRIS SHPK: Prekni cilësinë !

Visited 1345 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: