Photos

Description

GENTEX QERAMIKA-FERIZAJ
Qeramika për çdo stil !!
Distribuon marka të njohura të qeramikës, kualitet, design, çmim konkurrues dhe një ekip profesional me asistencë ndaj kërkesave të klientit. Dekorim perfekt i ambjentit tuaj të shtëpisë, rezidencës, të ambjenteve të punës dhe atyre të biznesit. GENTEX QERAMIKA-FERIZAJ:  Gjithashtu edhe përfaqësues zyrtar për GEOTEXTIL dhe GEOGRID. GENTEX QERAMIKA-FERIZAJ: Qeramika per cdo stil !!

Visited 771 times, 5 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: