Photos

Description

DAKATHERM: Ofron me cilësinë më të lartë në rajon pllaka XPS me trashësi të ndryshme duke filluar nga 20 mm, 30mm, 50 mm, 80 mm, 100 mm duke u ekspozuar në treg në toplistën e kompanive ballkanike e më gjerë. Stiropori EPS prodhohet me teknologjinë më të lartë EU, me standard, e duke qënë në këtë mënyrë baza e një game të gjerë produktesh. DAKATHERM: Staf inxhiniero – teknik kreativ, Lidership vizionar, Kapacitet i lartë prodhimi, Klientë në të gjitha vendet e rajonit dhe Çmime mjaft të mira. DAKATHERM:… Gjithashtu, një Linjë e Re moderne e Prodhimit të Rrjetë Qelqi Fasaduse ( Fiberglass Mesh )- një produkt ky mjaft i kërkuar në tregun ballkanik. DAKATHERM: Rezistencë për të gjitha stinët!…

Visited 1002 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: