Photos

Description

Një autoservis cilësor dhe Një skuadër profesionale në shërbim të makinës tuaj. Xhenerik, Gomisteri, Konvergjencë, Centrim disqesh, Pjesë auto, Mbushje kondicioneri, Bateri, Vajëra, Filtra dhe Markat më të garantuara në tregun shqiptar. ”Autozone”: Punë të kryera në afat, Data base të dhënash për çdo klient dhe Çmime mjaft konkuruese.

Visited 966 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: