alb

nensigolgota@hotmail.com
394

QTA-QENDRA E TRAJNIMEVE TË AVANCUARA

+355 69 87 78 837

Rruga ‘’Bilal Konxholli’’, Tirana, Albania.

Q.T.A: Qendër Ekselence Trajnimi! Q.T.A  është një qendër ekselence trajnimi e specializuar në trajnimet profesionale me synim përgaditjen e studentëve të saj me dijet e nevojshme për të qenë konkurrente në një treg punësimi gjithnjë e më të specializuar. Read more…

PRODHIM BLLOKU VLADIMIR GJONI

+355 68 28 80 815

Kamëz, Tirana, Albania

PRODHIM BLLOKU VLADIMIR GJONI: Prodhim masiv Blloku për Ndërtime! PRODHIM BLLOKU VLADIMIR GJONI: Prodhim masiv i bllokut të ndërtimit në forma e përmasa të ndryshme dhe kjo me shumicë-pakicë duke furnizuar individë dhe biznese në qarkun e Tiranës dhe të Krujës sipas kërkesave të klientit. Read more…

NEA 08 SWISS PARKET

+355 68 20 56 753
+355 68 26 30 855

Vaqarr, Tirana, Albania.

N.E.A-08 SHPK: Parkete dhe Arredime! N.E.A-08 Shpk: Mbi 20 Vite në treg në sektorin e prodhimit të mobiljeve dhe të tregtimit të parketeve. N.E.A-08 Shpk: Parkete druri dhe laminati për: Rezidenca, godina komerciale, vila, godina industriale etj. Read more…

FITIMI GOMISTERI

+355 68 40 30 333

Rruga ''Gjergj Legisi'', Tek 3-shi, Tirana, Albania.

FItIMI GOMISTERI: Goma të Markave EU dhe Shërbime Gomisterie. FITIMI GOMISTERI: Një biznes mjaft i suksesshëm dhe i dashur për klientelën në fushën e tregtimit të Gomave si edhe Shërbime gomisterie gjithashtu. Read more…

AMORTIZATORË AJRI & JASTËK AJRI AxA

+355 68 42 26 098
+355 68 30 65 065

Rruga e Aeroportit (Qafë Kashar-Rinas) Km1-rë, Tirana
, Albania.

AMORTIZATORË AJRI & JASTËK AJRI AXA Autoservis, Pjesë këmbimi gjermane, Garanci! AMORTIZATORË AJRI & JASTËK AJRI AxA: Një biznes në avangard dhe që ofron në treg produkte të standardit europian për makinën tuaj si: ‘’amortizatorë ajri dhe jastëqe ajri’’ nga kompanitë më të njohura në fushën e pjesëve të këmbimit… Read more…