alb

nensigolgota@hotmail.com
394

EMAK DIVANI

+355 69 60 33 030

Autostrada Durrës-Tiranë, Km 5-të, 2001Durrës, Albania

EMAK DIVANI Stili neoklasik dhe modern i mobilimit! EMAK DIVANI: Një kompani lider në fushën e prodhimit të mobiljeve me fokus tregun shqiptar dhe më gjerë. Read more…

VËLLEZËRIT LAMA

+355 68 20 08 181
+355 68 20 00 948
+355 68 30 45 696

Bulevardi ‘’Blu’’, Kamëz, Tirana, Albania
Rruga ‘’Agim Qarri’’, Unaza e Re (Fabrika e Miellit ‘’Tirana’’), Tirana, Albania.
Prush, Vaqarr, Tirana, Albania.

VËLLEZËRIT LAMA: Cilësia më e Lartë në treg! VËLLEZËRIT LAMA: Punime të standardit europian të xhamit për: Shtëpi, Vila, Rezidenca, Godina civile, Industriale, Publike dhe Jopublike. Teknologji e përparuar e përpunimit të xhamit, asistencë teknike dhe garanci. Read more…

RESTORANT VËLLEZËRIT LLESHI

+355 68 20 49 858
+355 69 21 06 421

Rruga ‘’NATO’’, 1030Kamëz, Tirana, Albania.

RESTORANT ‘’VËLLEZËRIT LLESHI’’: Gjithmonë një hap përpara! RESTORANT ‘’VËLLEZËRIT LLESHI’’: Një qendër cilësore e organizimit të Eventeve të paharrueshme. Sallë imperiale me kapacitet deri në 450 persona për Dasma dhe Gëzimet tuaja familjare. Një investim unik, mbreslënës dhe plot design. Read more…

SHPK AFA-COM

+383 44 224 511
+383 44 446 032

Ferizaj-Kosovë.

AFA-COM: Fabrikë moderne e përpunimit të Llamarinës! SHPK ‘’AFA-COM’’: Fabrika më moderne e përpunimit të llamarinës në Ferizaj, me standard europian, çmime konkurruese, e njohur në të gjithë Kosovën e më gjerë. SHPK ‘’AFA-COM’’: Shitje e metaleve, Shumicë dhe Pakicë dhe kjo me çmime mjaft të volitshme. Read more…

SAMINA AUTO4X4

068 20 84 999 (Asistencë)
069 20 62 012 (Magazina)
069 40 77 880 (Financa)

Autostrada Tiranë-Durrës, Km 8-të, Përballë City Park, Tirana, Albania.

SAMINA AUTO 4×4 SH.P. K: Është qendra më e madhe e Autoservisit për Land Rover dhe Range Rover në Qarkun e Tiranës dhe kjo falë cilësisë së lartë dhe standardit Europian që ofron në tregun shqiptar. Read more…