alb

nensigolgota@hotmail.com
394

ALBAJRAK

+355 67 200 35 22 dhe +355 67 200 35 23

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 13-të, Picar, Tirana - Albania

Tenda dielli, Çadra plazhi dhe Promocioni, Çadra për Bar-Restorant, Tenda Gazebo, Tenda klasike, Tenda me ndriçues, Tenda me vela, Tenda parkingu, Tenda për oborr, hotel, resort dhe Lokal arkitektural. Konstruksione metalike si Kalçeto, Komplekse sportive, apo Ndërtime të fushave të futbollit. Read more…

EUROSTOP KOMPLEKS

052 21 9900

Autostrada Durrës-Rrogozhinë, Mbikalimi në Lekaj, Kavajë - Albania

EUROSTOP: Kompleks Shërbimesh! EUROSTOP është ngritur në vitin 2013 dhe në Shtator të këtij viti është hapur karburanti. Më 1 Mars të 2014-ës është hapur lokali: Bar-Restorant dhe në Janar të 2017-ës u hap edhe hoteli. Në vitin 2018 u hap edhe gomisteria. Read more…

DINO QERAMIKA

044 59 59 59

Main Prishtina - Ferizaj, Konjuh, 14000 Lipjan, Kosovo.

Marka të njohura të Qeramikës italiane, Cilësia më e Lartë në treg, Standard, Shumëllojshmëri, Përkushtim, Showroom gjigand, Çmime mjaft të mira dhe Gjendet në Toplistën e Kompanive të Kosovës. Read more…

NAFRON EXCLUSIVE

+377 (0) 44 160 970 dhe +377 (0) 44 216 592

Rruga TRANZIT, Autostrada PRIZREN VERI, Prizren - Kosovë

Bar, Restorant, Një supersallë imperiale për Eventin tuaj. Arkitekturë dhe Design, Investim gjigand, Gjelbërim, Parkim pa limit, Staf miqësor dhe profesional. Read more…

VAGALAT

+355 69 20 80 899 / 8

Vaqarr - Tirana - Albania

Një biznes lider në fushën e ndërtimit. Infrastrukturë urbane dhe Shërbime ndërtimore. Makineri të cilësisë së lartë, Gërmime specifike për themele të sigurta dhe Standarte të larta. Ujësjellës gjithashtu, Kanalizime, Izolime, Konstruksione metalike, Sisteme kapot, etj. Read more…