alb

nensigolgota@hotmail.com
394

STUDIO IGLI

+355 69 88 99 166

Rruga ‘Demokracia’, Kamëz, Tirana, Albania.

Xhirime dhe Montazhe HD, Xhirime me Drone, Fotografi profesionale, Videoklipe, Spote publicitare. Një investim i madh teknologjik, Një skuadër profesionale dhe Mjaft punë të kryera – Unike dhe të papërsëritshme. Read more…

NPSH LEOTRIMI AUTOSERVIS

044 21 75 41 dhe 045 94 22 22

Magjistralja Prizren - Gjakovë, Prizren 20000, Republika e Kosovës

Një kompani Lider në tregun e Kosovës sa i takon Cilësisë absolute dhe Produkteve që distribuon. Staf kryengritës, Garanci, Database për klientët dhe kujdes dinamik mbi çdo punë të kryer, Shumë marka europiane dhe Ekskluzivitet i ”SYRON”. Read more…

VILA MET ÇELA

+355 69 62 31 069, +355 69 37 67 498

Lagjja ''Çlirimi'', Rruga ''Bulevardi i Palmave'', Lushnjë - Albania

Një kompleks shërbimi i nivelit të lartë, dhe me çmime shumë të mira. I lançuar në treg, që nga viti 1994, ofron cilësi, standard, përkushtim, profesionalizëm ndaj klientit, duke u bërë kështu një Emër mjaft i dashur për klientelën në Lushnjë dhe më gjerë. Read more…

POTI Shpk

+ 355 68 20 31 300 dhe +39 329 90 59 846

Bulevardi ''Blu'', Kamëz - Albania

Rafte metalike për Markete, Supermarkete, Kapanone. Cikël i mbyllur që nga projekti në letër, ndërtimi dhe mirëmbajtja në terren dhe garanci absolute. Shërbim piruna, Shërbim piatoforme, Skela, Etj. Ofrojmë shitje, Japim me qera, si edhe Vlerësojmë raftet tuaja. Read more…

BOLT SHPK

04 45 16 405 dhe +355 ( 0 ) 68 200 25 53

ADD1: Rr. Kastriotët, Kthesa e Kamzës, Tirana, AL ; ADD2 : Rr. D.Hoxha, Laprakë, Blloku Gintash, Tirana, AL

Një gamë e gjerë artikujsh si: Kuzhina, Mobilje për Zyra, Bare, Dhoma gjumi, Dhoma dite, Soxhorno dhe mobilje të ndryshme prej druri dhe metali. Read more…